Osumnjičen da je iz Morače vršio eksploataciju šljunka

"Sumnja se da je S.I. (50) izvršio ovo krivično djelo na način što je 3. januara u mjestu Smokovac oko 19.00 časova u koritu rijeke Morače vršio ekploataciju pijeska utovarnom radnom mašinom - bagerom", saopšteno je iz Uprave policije

20681 pregleda 12 komentar(a)
Morača (ilustracija), Foto: Boris Pejović
Morača (ilustracija), Foto: Boris Pejović

Pedesetogodišnji S.I. osumnjičen je da je iz korita rijeke Morača vršio ekploataciju pijeska utovarnom radnom mašinom - bagerom.

Protiv njega je podgorička policija podnijela krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, a sumnjiči se za krivično djelo krađa zaštićenog prirodnog dobra.

"Sumnja se da je S.I. (50) izvršio ovo krivično djelo na način što je 3. januara u mjestu Smokovac oko 19.00 časova u koritu rijeke Morače vršio ekploataciju pijeska utovarnom radnom mašinom - bagerom", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da će njihovi službenici u koordiniranim aktivnostima sa nadležnim inspekcijama nastaviti sprovoditi aktivnosti usmjerene na sprečavanje vršenja krivičnih djela i prekršaja povezanih sa nelegalnom eksploatacijom šljunka.

Bonus video: