Službe reagovale nakon što se vozilo zaglavilo u vodi na putu u Pričelju

"M.M. (42) se kretao iz Podgorice ka Spužu, kada je u Pričelju uprkos postavljenim znacima za zabranu kretanja, nastavio dalje pri čemu se podigao nivo vode i onemogućio dalju vožnju", navodi se u saopštenju Uprave policije

12817 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Služba zaštite i spašavanja, Policija i Hitna pomoć reagovali su rano jutros nakon što je jedno vozilo ostalo zaglavljeno u vodi na saobraćajnici u Pričelju.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, M.M. (42) se kretao iz Podgorice ka Spužu, kada je u Pričelju uprkos postavljenim znacima za zabranu kretanja, nastavio vožnju pri čemu se podigao nivo vode i onemogućio mu dalju vožnju.

"Službe su na teren stigle oko 5.20 časova, a u vozilu "Audi 03" sa M.M. bila i S.B (30)", navodi se u saopštenju.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je kazao da u ovom slučaju nisu stekli elementi krivičnog djela.

"Vozaču M.M. je izdat prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", dodaje se u saopštenju.

"Apelujemo na vozače da poštuju zakonske odredbe, a da strpljivom i opreznom vožnjom, prilagođenom meteo i ostalim uslovima na putu, kao i trenutnoj frekvenciji saobraćaja, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju", naveli su iz Uprave policije.

Bonus video: