Bjelorusu 20 dana zatvora, vozio sa 3,74 promila alkohola u krvi

"Osim kazne, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od četiri mjeseca, koja stupa na snagu po izdržanoj kazni zatvora"

9855 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dežurna sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Katarina Vujačić Vuksanović sankcionisala je bjeloruskog državljanina N. A. (48) kaznom zatvora u trajanju od 20 dana.

"On je sat iza ponoći pri redovnoj kontroli saobraćaja od strane patrole policije alkotestriran u Ulici žrtava fašizma, kojom prilikom mu je alkometrom izmjerena koncentracija alkohola u organizmu u količini od 3,74 promila", saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Dodaje da je Bjelorus nakon vremena provedenog na otrježnjenju u stanici policije OB Budva u jutranjim časovima priveden pred sud.

"Nakon što mu je izrečena kazna, Upravi policije je naloženo da se odmah stupi izvršenju, pa je kažnjeni odmah odveden u UIKS Spuž. Osim kazne, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od četiri mjeseca, koja stupa na snagu po izdržanoj kazni zatvora", dodao je Đukanović.

Bonus video: