Uhapšene dvije osobe u Budvi, pronađen kokain, marihuana i ekstazi

"U još tri odvojena slučaja budvanska policija je zaplijenila manje količine droge i to od lica S. D. (32) i A. N. (23) iz Ruske Federacije i A. O. (23) iz Podgorice", navodi se u saopštenju UP

15999 pregleda 8 komentar(a)
Dio zaplijene, Foto: Uprava policije
Dio zaplijene, Foto: Uprava policije

Budvanska policija je uhapsila dvije osobe zbog sumnje da su prodavali drogu, pri čemu je zaplijenjena marihuana, kokain, ekstazi i novac za koji se sumnja da je stečen tim krivičnim djelima.

Po nalogu Višeg državnog tužilaštva, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi N. A. (30) iz Srbije koji boravi u Budvi, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Navodi se da je pronađeno više manjih pakovanja sa bijelom praškastom materijom teških oko 35 grama, za koje se sumnja da su kokain dok je pronađena i "biljna materija zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana oko 16 grama".

Osim toga pronađene su i dvije vage za precizno mjerenje, mobilni telefon i novac u iznosu od 5.200 eura, navode iz UP.

Izvršena je i kontrola automobila "citroen c3" u saradnji sa Posebnom jedinicom policije (PJP), budvanskih registarskih oznaka kojim je upravljao A. L. (28) iz Budve.

"Pronađeno je i oduzeto 734 grama marihuane, manja količina kokaina, 28 komada tableta ekstazi, vaga za precizno mjerenje, mobilni telefon i 975 eura, kao i vozilo koje je korišćeno za prevoz opojnih droga", kazali su iz Uprave policije.

N. A. i A. L. su uhapšeni i uz krivične prijave privedeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

"U još tri odvojena slučaja budvanska policija je zaplijenila manje količine droge i to od lica S. D. (32) i A. N. (23) iz Ruske Federacije i A. O. (23) iz Podgorice", dodaju iz UP.

"Protiv ovih lica su podnijete prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: