Suđenje porodici Hasanaj odloženo za 7. februar

Okrivljeni Ljuan Hasanaj je prema navodima optužnice 15. decembra 2019. godine ubio policajca Milutina Lekovića dok je obavljao službenu dužnost. Dok su majka Nura i stariji sin Luljzim prema istrazi umišljajno podstrekli Ljuana, da sa zadnjeg sjedišta policijskog vozila ispali hitac u policajce Lekovića i Kilibardu

8031 pregleda 2 komentar(a)
Viši sud, Foto: Luka Zeković
Viši sud, Foto: Luka Zeković

Suđenje optuženim Hasanaj Ljuanu, njegovom bratu Luljzimu i majci Nuri, za ubistvo policajca Milutina Lekovića danas je odloženo za 7. februar, saopšteno je iz Višeg suda u Podgorici.

Podsjećamo okrivljeni Ljuan Hasanaj je prema navodima optužnice 15. decembra 2019. godine ubio policajca Lekovića u Herceg Novom, dok je obavljao službenu dužnost.

Prema navodima naredbe za istragu, majka Nure i stariji sin Luljzim umišljajno su podstrekli sina i brata Ljuana Hasanaja da sa zadnjeg sjedišta policijskog vozila "dacia duster" ispali hitac u policajce Lekovića i Aleksandra Kilibardu kako bi izbjegli ispitivanje u policiji kojim bi se otkrio njihov nelegalan ulazak u Crnu Goru kao i njihova kriminalna prošlost.

Optužnica je podignuta protiv albanskih državljana Ljuana Hasanaja (43), njegovog brata Luljzima (49) i majke Nure (67) zbog krivičnog djela "teško ubistvo".

Bonus video: