Na graničnom prelazu Ranče zaplijenjeno oko 13 kg marihuane

"Ustanovljeno je da se ispod prednjeg sjedišta suvozača nalazi specijalno napravljeni bunker, a da je njegovim pretresom pronađeno 12 pvc pakovanja"

8274 pregleda 1 komentar(a)
Zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije
Zaplijenjena marihuana, Foto: Uprava policije

Službenici Uprave policije i Uprave prihoda i carina juče su na graničnom prelazu Ranče (granica sa Srbijom), na izlazu iz Crne Gore, pronašli i zaplijenili oko 13 kilograma marihuane.

Kako se navodi u saoptenju UP, marihuana je pronađena prilikom pregleda putničkog motornog vozila pljevaljskih registarskih oznaka kojim je upravljao D.Ć. (34).

"Pregledom vozila ustanovljeno je da se ispod prednjeg sjedišta suvozača nalazi specijalno napravljeni bunker, a da je njegovim pretresom pronađeno 12 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 13 kilograma", kažu iz UP.

Dodaju da je D.Ć. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"I uz krivičnu prijavu priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je donio rješenje o zadržavanju do 72 sata", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: