Uhapšen jer je na auto-putu vozio sa 2,29 promila alkohola u krvi: Polukružno se okrenuo, udario u rampu...

"C. M. je na auto-putu izvršio polukružno okretanje, kretao se suprotnom kolovoznom trakom, a prije zaustavljanja udario u spuštenu rampu", navodi se u saopštenju

24412 pregleda 25 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.02.2023. 16:29h

Mobilna jedinica policije je uhapsila C. M. (65) jer je na auto-putu vozio sa 2,29 promila alkohola u krvi.

To je saopšteno na Tviteru Upave policije.

"C. M. je na auto-putu izvršio polukružno okretanje, kretao se suprotnom kolovoznom trakom, a prije zaustavljanja udario u spuštenu rampu", navodi se u saopštenju.

Iz kompanije Monteput je saopšteno da su danas u 12:17 časova, operateri u Komandnom centru auto-puta su primijetili vozilo koje se polukružno okrenulo između tunela Vežešnik i Suka.

"Vozilo je nastavilo kretanje u suprotnom smjeru, kroz tunel Vežešnik. Operateri u Komandnom centru postupili su u skladu sa važećom procedurom za incidentne slučajeve, obavijestili Mobilnu jedinicu Uprave policije, te službu nadzornika Monteputa. Takođe, operateri su spustili rampu na ulazu u tunel Vežešnik, I time izvršili zatvaranje saobraćaja u smjeru Mateševo- Smokovac. Vozač je slomio spuštenu rampu, zaobišao službeno vozilo Monteputa, koje ga je upozoravalo da zaustavi kretanje i nastavio kretanje. Ispred ulaska u tunel Klopot vozilo je zaustavila patrola Uprave policije u 12:26 časova", poručili su iz Monteputa.

Bonus video: