Kažanegri zabrana napuštanja stana

"Izrečena mjera će trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravosnažnosti presude, s tim što će sud svaka dva mjeseca ispitati da li je primijenjena mjera i dalje potrebna", kazao je sudija portparol Veljko Bulatović

23733 pregleda 53 komentar(a)
Kažanegra, Foto: DF Budva
Kažanegra, Foto: DF Budva

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je Budvaninu Mladenu Kažanegri zabranu napuštanja stana.

To je Vijestima saopštio sudija portparol Veljko Bulatović.

"Izrečena mjera će trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravosnažnosti presude, s tim što će sud svaka dva mjeseca ispitati da li je primijenjena mjera i dalje potrebna", kazao je Bulatović.

Ukoliko Kažanegra prekrši mjeru, može mu se odrediti pritvor.

Kažanegra se sumnjiči da je u subotu veče, u gradskoj kafani hotela “Mogren”, nanio lakše tjelesne povrede Stefanu Pekoviću (20) i Božu Brnoviću (21).

Kažanegra, odbornik vladajućeg Demokratskog fronta (DF) i jedan od ključnih ljudi Fudbalskog kluba “Petrovac”, sumnjiči se da je fizički nasrnuo na te muškarce, pola sata prije ponoći, dok je u gradskoj kafani nastupala jedna popularna crnogorska pjevačica.

Navodno do incidenta je došlo nakon što su oštećeni naručili “crnogorske pjesme”, a potom dizali dva prsta, što je Kažanegra protumačio kao provokaciju, saopšteno je “Vijestima” nezvanično.

Bonus video: