Bijelo Polje: Saobraćajna nezgoda na obilaznici, dvije osobe prevezene u bolnicu

"Do nezgode došlo kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, vozilo marke "Audi", krećući iz pravca BiIjelog Polja prema Nedakusima, u mjestu Rasovo, udarilo u zadnju stranu vozila "Daster", kojim je, u istom pravcu, upravljao Z.Š.", saopštili su iz Osnovnog tužilaštva

17938 pregleda 1 komentar(a)
Mjesto nezgode, Foto: Jadrankla Ćetković
Mjesto nezgode, Foto: Jadrankla Ćetković

Dvije osobe povrijeđene su večeras u saobraćajnoj nezgodi na obilaznici, u blizini "Pekare 6" u Rasovu kod Bijelog Polja.

"U nezgodi oko 19. 50 časova učestvovalo je dvoje vozila i dvije osobe su prevezene u službu hitne pomoći”, saopšteno je iz OKC.

Iz Osnovnog tužilaštva "Vijesti" saznaju da je do nezgode došlo kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, vozilo marke "Audi", krećući iz pravca BiIjelog Polja prema Nedakusima, u mjestu Rasovo, udarilo u zadnju stranu vozila "Daster", kojim je, u istom pravcu, upravljao Z.Š.

"Vozač "Dastera" i suvozač u istom vozilu su povrijeđeni i odmah nakon nezgode transportovani u Službu hitne pomoći u bjelopoljskoj Bolnici", saznaju Vijesti iz Tužilaštva.

Nakon udara došlo je do prevrtanja vozila "Daster".

Saobraćaj na tom dijelu puta je u prekidu zbog uviđaja koji je u toku, a putnici se upućuju na magistralni put BIjelo Polje - Dobrakovo.

Bonus video: