Osamnaestogodišnjak će krivično odgovarati za prebijanje maloljetnika na prostoru nekadašnje kasarne Morača

Petnaestogodišnjak je pretučen 14. februara u Podgorici, dok je sjedio sa nekoliko drugarica na prostoru nekadašnje kasarne Morača

28608 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.02.2023. 16:49h

Osamnaestogodišnji L.R. iz Podgorice krivično će odgovarati zbog nasilja nad tri godine mlađim sugrađaninom.

Petnaestogodišnjak je pretučen 14. februara u Podgorici, dok je sjedio sa nekoliko drugarica na prostoru nekadašnje kasarne Morača.

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvaničmo rečeno da su istragom utvrdili i identitet tinejdžera koji su te noći bili sa L.R. ali da oni nijesu tukli petnaestogodišnjaka.

Prema saznanjima "Vijesti" L.R. će odgovarati za nasilničko ponašanje.

Pretučeni petnaestogodišnjak sin je podgoričkog biznismena, a "Vijestima" je rečeno da napad na tog tinejdžera nema veze sa poslovima njegovog oca.

Iz Uprave policije (UP) je zvanično saopšteno da je podgorička policija, identifikovala osobu koja je fizički napala maloljetnika u objektu nekadašnje kasarne.

"Naime, policija je postupila po prijavi maloljetne osobe stare 15 godina, koja je pristupila u službene prostorije u prisustvu roditelja i navela da je 14. februara oko 19 časova fizički napadnuta od strane nekoliko lica u objektu bivše kasarne. On je tom prilikom zadobio povrede. Policija je nakon niza preduzetih radnji u službene prostorije pozvala tri osobe, A.G. (19), O.K. (19) i L.R. (18)", ističe se u saopštenju UP.

Oni su dodali da je kriminalističkom obradom policija došla do sumnje da je oštećenog maloljetnika fizički napao L.R., a da su A.G. i O.K. bili svjedoci ovog događaja.

"O svemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv L.R. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: