Dječak ispred zgrade Skupštine Glavnog grada ostavio ceduljicu sa porukom sve ću vas dići u vazduh

Prema informacijama Vijesti, dječak je poruku napisao i ostavio dok je čekao da mu otac, koji je ušao u zgradu, zavši obaveze zbog kojih je došao. Ceduljicu je pronašao radnik obezbjeđenja dan kasnije kada je u zgradi održan sastanak Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista

123913 pregleda 69 komentar(a)
Foto: Dušan Cicmil
Foto: Dušan Cicmil

Ceduljicu na kojoj je napisano sve ću vas dići u vazduh, ispred zgrade Skupštine Glavnog grada ostavio je desetogodišnjak, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

Navodno, dječak je to napisao i ostavio dan prije nego je u toj zgradi održan sastanak Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista, ali je radnik obezbjeđenja pronašao tek tog dana.

Prema informacijama "Vijesti", dječak je poruku napisao i ostavio dok je čekao da mu otac, koji je ušao u zgradu, zavši obaveze zbog kojih je došao.

Ta zgrada evakuisana je i kontradiverziono pregledana u utorak 28. februara, dok je u jednoj od prostorija održan sastanak OO DPS kojem je prisustvovao i lider te partije i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Bonus video: