U Bijelom Polju uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju narkotika

"Policija je u naselju Rakonje izvršila kontrolu četiri lica i tom prilikom je kod D.S. (29) iz Bijelog Polja pronađena tableta sa liste opijata. Kriminalističkom obardom policija je došla do sumnje da je pronađenu tabletu D.S. kupio od M.D. (34)"

3196 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje uhapsila je jednu osobu, a protiv dvije podnijela prekršajne prijave u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika.

"Policija je u naselju Rakonje izvršila kontrolu četiri lica i tom prilikom je kod D.S. (29) iz Bijelog Polja pronađena tableta sa liste opijata. Kriminalističkom obardom policija je došla do sumnje da je pronađenu tabletu D.S. kupio od M.D. (34) iz Bijelog Polja za iznos od 15 eura", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da je o događaju obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.D. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Protiv D.S. policija je podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotebe droga", piše u saopštenju.

Osim toga, kako navode iz UP, policija je kontrolisala vozilo kojim je upravljao A.B. (42) iz Bijelog Polja i tom prilikom je pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

"Nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem protiv A.B. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotebe droga", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: