Tužilaštvo dalo nalog da se utvrdi ko je prijetio Milu i Lidiji Đukanović

Sa istog profila su upućene i prijetnje poslanici i kandidatkinji za predsjednicu Crne Gore Draginji Vuksanović Stanković

27096 pregleda 32 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Osnovno državno tužilaštvo (ODT) dalo je nalog da se provjeri ko je sa Tvitter naloga prijetio predsjedniku Crne Gore i prvoj dami Milu i Lidiji Đukanoviću.

Rukovodilac ODT-a Duško Milanović, potvrdio je "Vijestima" da se radi na ovom slučaju.

Mediji su danas objavili fotografiju sa Tvitera naloga pod imenom Boris Janković koji je navodno napisao "biće tebi Đukanoviću da ćeš sa svojom Lidijom visiti kao Benito sa ljubavnicom Clarom Petacci, pa ćeš videti koga si hteo učiti “da poštuje Crnu Goru”, svanuće dan osvete i revanšizma”.

Sa tog profila su upućene i prijetnje poslanici i kandidatkinji za predsjednicu Crne Gore Draginji Vuksanović Stanković, koja ih je prijavila policiji.

“Evo, recimo Draginju Vuksanović Stanković bih ja lično, da je negdje sretnem na ulici, bez jedne sekunde razmišljanja, nokautirao i ostavio da leži u lokvi krvi, ne bih na žensko nikad digao ruku, ali bih nju zbog toliko poganih izjava o srpskom narodu bio spreman da odrobijam”, piše u poruci.

Bonus video: