Uhapšen Božović: Identifikovan kao peti član grupe koja je osumnjičena za brutalno prebijanje dvadesetogodišnjaka

Sagovornik upućen u istragu kazao je da je i Božović sin policijskog službenika

46063 pregleda 24 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Osamnaestogodišnji Petar Božović identifikovan je večeras kao peti član grupe nasilnka koja je osumnjičena da je u nedjelju veče brutalno pretukla D.R. (20) i to zbog majice sa obilježjima fudbalskog kluba "Crvena zvezda".

Prema saznanjima Vijesti i njega su večeras, u prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, prepoznali svjedoci i oštećeni.

Vijestima je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici rečeno da je tužiteljka, nakon prepoznavanja, naložila službenicima Uprave policije da Božovića uhapse.

Sagovornik upućen u istragu kazao je da je i Božović sin policijskog službenika.

Ranije su, zbog brutalnog prebijanja D.R. i nasilničkog ponašanja prema M.P. uhapšeni Lazar Radulović (18) i po godinu stariji Obren Kovačević i Aleksa Grgović, kojima je sudija za istragu Osnovnog suda u Podgorici odredio pritvor.

Juče je, takođe nakon prepoznavanja, uhapšen i četvrti osumnjičeni Matija Vlahović, koji je, kako se sumnja, palicom udarao D.R.

Vijesti su nakon napada na D.R. objavile nezvanične informacije da su u grupi nasilnika dvojica sinova dugogodišnjih policijskih službenika.

Potvrđeno je da su to Božović i Radulović. Radulović je sa grupom muškaraca u nedjelju veče prišao D. R. i pitao ga da li na sebi nosi majicu sa obilježjima fudbalskog kluba "Crvena zvezda".

Nakon što je potvrdno odgovorio, od njega je tražio da je odmah skine, a kada je mladić, koji je u igraonici igrao igrice sa svojim društvom to odbio, počeli su da ga tuku palicama i šakama.

Nakon što je izgubio svijest, iscijepali su majicu koju je nosio na sebi i pobjegli.

Bonus video: