Uhapšen muškarac osumnjičen da je na pumpi u Herceg Novom napao vozača i pucao u njegovoj blizini

"Policiji je prijavljeno od strane trećeg lica da je u Igalu na platou ispred jedne benziske stanice nepoznato lice fizički napalo jednog vozača nakon čega je u neposrednoj blizini njegovog vozila ispalilo nekoliko hitaca iz pištolja"

12587 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Crnogorska policija uhapsila je N. L. (57) zbog sumje da je na pumpi u Herceg Novom napao vozača i pucao iz pištolja u blizini njegovog vozila.

"Policiji u Herceg Novom 8. marta prijavljeno je od strane trećeg lica da je u Igalu na platou ispred jedne benziske stanice nepoznato lice fizički napalo jednog vozača nakon čega je u neposrednoj blizini njegovog vozila ispalilo nekoliko hitaca iz pištolja", navodi Uprava policije u saopštenju.

Kako dodaju, pripadnici hercegnovske policije su izašli to mjesto gdje nisu zatečena pomenute osobe, izvršen je uviđaj, te su prikupljena obavještenja od više osoba.

"Intenzivnim radom na terenu i u saradnji sa nadležnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, policija je identifikovala oštećenog, a onda i osobu za koju se sumnja da je oštećenog fizički napala i nakon toga upotrijebila pomenuto oružje. Riječ je o N. L. (57) kojem se na teret stavljaju krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje i on je lišen slobode", kažu iz UP.

Zaključuju da je oružje koje je kako se sumnja upotrijebljeno tom prilikom oduzeto od N. L. i poslato na potrebna vještačenja u Forenzički centar u Danilovgradu.

Bonus video: