Policija Podgorice i Herceg Novog: Uhapšen osmnjičeni za dva razbojništva i sedam oduzimanja vozila

"Osumnjičeni je u Podgorici u šest navrata izvršio oduzimanje vozila od oštećenih lica dok je jedno oduzimanje vozila izvršio na teritoriji Herceg Novom. Sumnjiči se i da je iz maloprodajnog objekta u Igalu otuđio 8.000 eura, dok je iz poslovnice Pošte otuđio 1.500 eura", navodi se u saopštenju

10233 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija je u saradnji sa kolegama iz Herceg Novog uhapsila osumnjičenog N.Đ (39) za dva razbojništva i sedam oduzimanja vozila na teritoriji Podgorice i Herceg Novog.

"N.Đ. koji je u Podgorici, kako se sumnja, u šest navrata izvršio oduzimanje vozila od oštećenih lica od 1. do 14. marta, dok je jedno krivično djelo oduzimanje vozila izvršio na teritoriji Herceg Novom u ovom periodu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaju da se on sumnjiči i za dva razbojništva u Herceg Novom, izvršena u januaru na štetu jednog maloprodajnog objekta u Igalu i poslovnice Pošte Crne Gore u Kumboru.

"N.Đ. je, kako se sumnja, iz maloprodajnog objekta u Igalu otuđio 8.000 eura, dok je iz poslovnice Pošte otuđio 1.500 eura", ističe se u saopštenju.

Osumnjičeni će biti priveden postupajućim tužiocima zbog sumnje da je izvršio krivična djela razbojništvo i oduzimanje vozila.

"Vozila su pronađena i vraćena vlasnicima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: