Policija utvrdila napadače na njene službenike na Cetinju, ne i na Milatovića

Iz Uprave policije saopšteno je da u saradnji sa tužilaštvom rade na identifikaciji ostalih osoba koje su učestvovale u događaju i utvrđivanju eventualnih krivičnih djela ili prekršaja

43685 pregleda 35 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Iz Uprave policije saopšteno je večeras da su procesuirali osam osoba zbog sprečavanja njihovih službenika u vršenju službene dužnosti uoči promocije predsjedničkog kandida Jakova Milatovića 10. marta na Cetinju.

U saopštenju se ne navodi da su identifikovane osobe koje su tada nasrnule na jednog od lidera Pokreta Evropa sad, saopštivši da u saradnji sa tužilaštvom rade na identifikaciji ostalih osoba koje su učestvovale u tom događaju i utvrđivanju eventualnih krivičnih djela ili prekršaja.

"B.L. (56) i N.L. (27) se sumnjiče za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje, S.V. (65), D.J. (33), T.B. (46) i V.J. (50) se sumnjiče za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, dok se S.V. (21) na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u grupi koja spriječi lice u vršenju službene radnje, a F.M. (42) krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: