Zasjeda Vijeće za nacionalnu bezbjednost, nakon sjednice pres konferencija

Iz Vlade je "Vijestima" juče rečeno da je povod za vanrednu sjednicu opsežna akcija protiv narkokartela čiji su pripadnici, između ostalih, i službenici Uprave policije

7794 pregleda 6 komentar(a)
Sa sjednice, Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore
Sa sjednice, Foto: Rade Koprivica/Vlada Crne Gore

Vanredna sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost koju je juče sazvao predsjednik Vlade Dritan Abazović, počela je u podne. Nakon sjednice je zakazana pres konferencija.

Iz Vlade je "Vijestima" juče rečeno da je povod za vanrednu sjednicu opsežna akcija protiv narkokartela čiji su pripadnici, između ostalih, i službenici Uprave policije.

Sjednici prisistvuju: ministar unutrašnjih poslova i koordinator Ministarstva odbrane Filip Adžić, ministar pravde Marko Kovač, ministar finansijaAleksandar Damjanović, vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Boris Milić, kao i članovi Vijeća.

U skladu sa članom Poslovnikom o radu Vijeća za nacionalnu bezbjednost, sjednici prisustvuju i: ministar bez porfelja Zoran Miljanić, vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke i predsjednica Tužilačkog savjeta Tatjana Begović, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović, načelnik Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković i službenik Uprave policije Marko Stanković.

Bonus video: