Više osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u Bijelom Polju

Saputnik iz vozila "BMW" B. M., kao i saputnici iz vozila "Volvo" S.H., S.H. i maloljetnik B. H. nakon nezgode transportovani su u Opštu bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći

17479 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U saobraćajnoj nezgodi danas oko 12. 25 časova u ulici Petra II Petrovića Njegoša u Bijelom Polju, povrijeđeno je više osoba.

"Vijestima" je iz Osnovnog državnog tužilaštva saopšteno da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva vozila, "BMW" luksemburških registarskih oznaka kojim je iz pravca Bijelog Polja prema Sutivanu upravljao K. M, i "Volvo" barskih registarskih oznaka, kojim je iz Nedakusa prema Bijelom Polju upravljao I.H.

"Do nezgode je došlo kada je vozač "BMW" K.M. započeo skretanje prema pekari "Šar", koja se nalazi sa lijeve strane, u njegovom pravcu kretanja, i tada je, iz za sada neutvrđenih razloga došlo do sudara sa "Volvom".

Saputnik iz vozila "BMW" B. M, kao i saputnici iz vozila "Volvo" S.H., S.H. i maloljetnik B.H. nakon nezgode transportovani su u Opštu bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Bonus video: