Aldin, Almir, Adnan i Demaj spasili bebu

Drama na obali Morače u centru Podgorice, stradala šezdesetdvogodišnjakinja

21972 pregleda 32 komentar(a)
Radnici “Zelenila” spasili bebu: nakon drame u Podgorici, Foto: Luka Zekovic
Radnici “Zelenila” spasili bebu: nakon drame u Podgorici, Foto: Luka Zekovic

Šezdesetdvogodišnja K. K. stradala je juče oko 11.20 sati nakon što je sa dvomjesečnim unučetom u naručju, uskočila u rijeku Moraču.

Beba je spasena, a beživotno tijelo njene babe izvučeno je iz vode nedugo nakon što je, tvrde nezvanično iz policije, odlučila da s njim ode u smrt.

Njenog unuka iz vode su izvukli radnici podgoričkog preduzeća “Zelenilo” Aldin Ibrahimović i Almir Mujak, kojima je pomagao Demaj Spejtim.

”Vijestima” je iz Uprave policije rečeno da su njih trojica nadomak Mosta Blaža Jovanovića, obavljali radne zadatke, kada su vidjeli da je beba u vodi. Prema istim informacijama, Ibrahimović i Mujak potrčali su ka rijeci i izvukli dječaka na obalu.

Bebici bez svijesti, život je vratio albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta.

Nedugo nakon toga, na obalu Morače stigla je ekipa Službe hitne medicinske pomoći, koja je bebu transportovala u dječju bolnicu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, beba je van životne opasnosti.

Gotovo istovremeno dok je ispod Mosta Blaža Jovanovića trajala borba za život, roditelji dvomjesečnog djeteta panično su ga tražili.

Iz kuće su izletjeli nakon što je majki dječaka navodno stigla uznemirujuća poruka od šezdesetdvogodišnjakinje...

Pripadnik Uprave policije, koji je bio van dužnosti, odvezao ih je do dječje bolnice.

Bonus video: