Iduće sedmice kontrolno saslušanje povodom ukidanja zabrane ulaska Belivuku i Miljkoviću

Ti Beograđani i dio njihovih saradnika, u Crnoj Gori optuženi su za najteža krivična djela, među kojima i za nekoliko ubistava počinjenih dok je na čelu sektora za borbu protiv kriminala bio Zoran Lazović, a glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić

6521 pregleda 3 komentar(a)
Koprivica, Foto: Boris Pejović
Koprivica, Foto: Boris Pejović

Predsjednik skupštinskog Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu Momo Koprivica zakazao je za 11. april sjednicu tog tijela, na kojoj će se održati kontrolno saslušanje povodom postupanja pravosudnih organa u slučaju ukidanja zabrane ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Ti Beograđani i dio njihovih saradnika, u Crnoj Gori optuženi su za najteža krivična djela, među kojima i za nekoliko ubistava počinjenih dok je na čelu sektora za borbu protiv kriminala bio Zoran Lazović, a glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

Na kontrolno saslušanje su pozvani: predsjednik Vlade Dritan Abazović, ministar unutrašnjih poslova, Filip Adžić, v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović, postupajući specijalni tužilac Sanja Jovićević, rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Duško Milanović, postupajući tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici Vukas Radonjić i tadašnji v.d. rukovodioca Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Nikola Boričić.

Povezani članci

01. April 2023.

Ko je kriminalu otvorio granicu?

Bonus video: