Budva: Državljaninu Turske kazna u iznosu od 700 eura zbog posjedovanja kokaina i marihuane

Dvojici državljana Crne Gore, zbog upravljanja pod dejstvom alkohola u koncentracijama od preko 1 promila alkohola u organizmu, u hitnim predmetima izrečeno je ukupno 800 eura novčanih kazni.

8075 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sud za prekršaje u Budvi je danas u hitnom postupku izrekao novčanu kaznu u iznosu od 700 eura okrivljenom H.N. (49) , državljaninu Republike Turske.

"On je priveden dežurnom sudiji jer je prethodne večeri prilikom kontrole od strane policijskih službenika kod njega pronađena manja količina opojne droge kokain (2,2 grama) i pvc kesica sa sadržajem opojne droge marihuana bruto mase 4,8 grama koja je namijenjena ličnoj upotrebi" saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Dodao je i kako mu je osim kazne koja je naplaćena odmah po izricanju odluke, izrečena i zaštitna mjera trajnog oduzimanja oduzete opojne droge, koja će se predati Upravi policije na uništenje.

U dva odvojena postupka, kako je naveo, dvojici državljana Crne Gore, zbog upravljanja pod dejstvom alkohola u koncentracijama od preko 1 promila alkohola u organizmu, u hitnim predmetima izrečeno je ukupno 800 eura novčanih kazni.

Bonus video: