Ubijen muškarac: Tijelo zapaljeno u šumi nadomak Podgorice

Prema informacijama iz istrage, tijelo ubijenog nije u potpunosti izgorjelo, što će pomoći policiji i tužilaštvu da identifikuju žrtvu

173861 pregleda 842 reakcija 125 komentar(a)
Foto: Jelena Jovanović
Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 08.04.2023. 21:48h

Najmanje tri hica ispaljena su u muškarca čije tijelo je, potom, poliveno i zapaljeno u šumi u mjestu Šteke, nadomak Podgorice.

Zapaljeno tijelo mlađeg muškarca pronašao je jutros oko 10.20 sati mještanin, koji je obilazio imanje.On je i alarmirao policiju.

Inspektori su tijelo ubijenog pronašli na nekih dvjesta metara udaljenosti od seoskog puta, u šumi.

Ko je ubijeni, a potom spaljeni muškarac, policija danas nije mogla sa saopšti.

Prema informacijama iz istrage, tijelo ubijenog nije u potpunosti izgorjelo, što će pomoći policiji i tužilaštvu da identifikuju žrtvu.

Šteka ubistvo, Šteka
foto: Jelena Jovanović

Viša državna tužiteljka Radmila Gačević kazala je za Vijesti da je oko 10.30 časova obaviještena da je u mjestu Šteke pronađeno ugljenisano tijelo NN muške osobe.

"Odmah po dobijanju saznanja sa službenicima Uprave policije, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica izašla sam na lice mjesta, gdje smo u prisustvu vještaka odgovarajuće struke obavili uviđaj. Nakon dobijenih potrebnih vještačenja imaćemo više činjenica o ovom događaju", rekla je ona.

Tužiteljka Gačević naložila je više vještačenja i obdukciju tijela stradalog.

U naselju Šteke, na izlazu iz Podgorice ka Cetinju, pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, forenzičari i vještaci danas su pretraživali teren. U tome su im pomagali i obučeni psi tragači...

Vijesti saznaju da su na licu mjesta pronađeni i izuzeti tragovi koji će se vještačiti u danilovgradskom Forenzičkom centru. Pred policijom i tužilaštvom, osim da identifikuju žrtvu, zadatak je i da otkriju ko je odgovaran za zločin u Štekama.

Bonus video: