Herceg Novi: Komunalni inspektor napadnut dok je kontrolisao nepropisno parkirana vozila

"Primjetio je da je vozilo bilo nepropisno parkirano kod bifea Beograd i on je prišao da obavlja svoju službenu radnju. U tom momentu se pojavio korisnik vozila, počeo verbalno da vrijeđa Obradovića, a potom je došlo i do fizičkog kontakta u kojem je to lice odgurnulo glavom komunalnog policajca", istakla je Bošković

21454 pregleda 22 reakcija 21 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com

Komunalni inspektor M.O. je danas u Herceg Novom fizički napadnut tokom redovne službene aktivnosti kontrole nepropisno parkiranih vozila u centru grada, potvrdila je za RTHN načelnica Službe za inspekcijske poslove Marija Bošković.

Bošković je kazala da je do sukoba došlo u trenutku kada je inspektor prišao vozilu, nakon čega ga je korisnik vozila odgurnuo glavom, prenosi portal RTHN.

Kako kaže Bošković, inspektor M.O. je obavljao svoje redovne aktivnosti koje podrazumjevaju kontrolisanje nepropisno parkiranih vozila i podizanje vozilom pauk.

"Primjetio je da je vozilo bilo nepropisno parkirano kod bifea Beograd i on je prišao da obavlja svoju službenu radnju. U tom momentu se pojavio korisnik vozila, počeo verbalno da vrijeđa Obradovića, a potom je došlo i do fizičkog kontakta u kojem je to lice odgurnulo glavom komunalnog policajca", istakla je Bošković.

Bošković je dodala da je pozvan Centar bezbjednosti Herceg Novi te da su njihovi službenici "preuzeli dio postupanja iz svojih nadležnosti prema licu koje je napalo komunalnog inspektora".

"Nema vidljivih tragova na licu inspektora, a na teren je došla i hitna pomoć koja je povela lice na dalje pretrage", zaključila je Bošković.

Bonus video: