Dražen Vojvodić osumnjičen za ubistvo Vidaka Vujovića

Prema informacijama Vijesti, on je jutros zaustavljen dok je upravljao vozilom, nakon čega je njegov automobil transportovan na vještačenje

129210 pregleda 316 reakcija 33 komentar(a)
Sa mjesta ubistva Vujovića, Foto: Jelena Jovanović
Sa mjesta ubistva Vujovića, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 11.04.2023. 19:49h

Podgoričanin Dražen Vojvodić uhapšen je zbog sumnje da je ubio Vidaka Vujovića, čije je beživotno tijelo pronađeno prije dva dana u selu Šteke, nadomak Podgorice.

To je Vijestima potvrđeno iz više nezvaničnih izvora.

Informaciju da je rasvijetljeno ubistvo Vujovića saopštio je i ministar unutrašnjizh poslova Filip Adžić na sjednici Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu.

Povezani članci

11. April 2023.

Adžić: Rasvijetljeno ubistvo Vujovića

Prema informacijama Vijesti, on je jutros zaustavljen dok je upravljao vozilom, nakon čega je njegov automobil transportovan na vještačenje.

Sagovornik lista kaže da je u tom vozilu pronađen pištolj, ali nema zvanične potvrde tih informacija.

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično rečeno da su saslušali više osoba u istrazi ubistva i da preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Vještačenje telefonskih komunikacija, provjera kontakata, pregledanje snimaka sa nadzornih kamera... dio je onoga što su policijski inspektori u protekla dva dana radili kako bi ušli u trag počiniocu stravičnog zločina.

Policija traga za ubicom ili više njih koji su nadomak glavnog grada, najprije pucali u dvadesettrogodišnjeg Vujovića, a potom zapalili njegovo tijelo.

”Vijestima” je prije dva dana nezvanično rečeno da je u svojstvu građanina saslušano više osoba...

Navodno, Vujović se tri dana nije javljao porodici, ali oni nijesu prijavili nestanak policiji, već su pokušavali da ga pronađu.

Inspektori su, međutim, nekoliko sati nakon što je 8. aprila pronađen leš tada neidentifikovanog muškarca, tražili od Vujovićevog oca da pođe sa njima - na identifikaciju.

Bonus video: