Prekršajna prijava protiv osumnjičenog za verbalni napad na direktoricu Stomatološke poliklinike KCCG

Iz Uprave policije saopšteno da je A.K., stomatolog Stomatološke poliklinike, Ražnatović Kom atini na radnom mjestu uputio riječi uvrjedljive sadržine

13713 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Podgorička policija podnijela je prekršajnu prijava protiv A.K. zbog sumnje da je verbalno napala direktoricu Stomatološke poliklinike KCCG Snežanu Ražnatović Kamatinu.

Kako se navodi i saopštenju Uprave policije, A.K., stomatolog u Stomatološkoj poliklinici, je juče Ražnatović Komatini na radnom mjestu uputio riječi uvrjedljive sadržine.

"Policija je od prijavljenog A.K. prikupila obavještenja na okolnosti događaja i o svemu obavijestila nadležnog državnog tužioca koji se izjasnio da se u navedenom događaju ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te će protiv njega biti podnijeta prekršajana prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz KCCG ranije danas je saopšteno da je Ražnatović Komatina, prijavila Upravi policije napad na radnom mjestu.

Doktorka je, kako je navedeno, prijavila osobu koja joj je od ranije poznata i koja godinu ranije nije primljeno u radni odnos na poziciju stomatologa Poliklinike.

Bonus video: