DPS Bar: Napad za najoštriju kaznu, nadamo se da će atletičari iz Sarajeva uskoro ponovo biti gosti našega grada

"Naš grad je prepoznat kao dobar domaćin, grad multikulturalnosti, multikonfesionalnosti i etničkog sklada u koji su svi uvijek dobro došli"

14943 pregleda 13 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Bar saopštio je da je izolovani incident u kojem su povrijeđena dvojica mladih sportista Atletskog kluba "Sarajevo" za svaku osudu i najoštiju kaznu.

"Od nadležnih institucija očekujemo brzu reakciju i da počinioci ovog krivičnog djela budu sankcionisani u skladu sa zakonom", kažu u saopštenju.

Navode da kao odgovoran društveno-politički činilac, ne mogu da ostanu nijemi na neprijatnost koju su gosti Baru, članovi AK Sarajevo, doživjeli od kako kažu, strane društveno neodgovornih i bahatih pojedinaca.

"Naš grad je prepoznat kao dobar domaćin, grad multikulturalnosti, multikonfesionalnosti i etničkog sklada u koji su svi uvijek dobro došli", navodi DPS Bar.

Dodaju da povrijeđenim mladićima i porodicama duguju izvinjenje.

"Uz želju i nadu za brzo ozdravljenje i oporavak i dalji uspješan nastavak sportske karijere. Nadamo se da će članovi AK Sarajevo uskoro biti ponovo gosti našega grada, uz uvjerenje da ćemo kao društvo uložiti maksimalne napore da im vrijeme provedeno u Baru ostane u lijepom sjećanju", zaključuje Opštinski odbor DPS Bar.

Bonus video: