Uhapšen Cukanić i Aranitovići: Policija kod njih pronašla kokain, amfetamin, marihuanu i ekstazi

Ova trojka je uhapšena u akciji "Maslina"

103802 pregleda 56 reakcija 56 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Budvanska policija u saradnji sa Posebnom jedinicom uhapsila je jutros Sašu Cukanića (32), Pavla Aranitovića (28) i Luku Aranitovića (29), zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja o stavljanje u promet droga.

Ova trojka uhapšena je u akciji "Maslina", koju su službenici Odeljenja bezbjednosti Budva - Jedinice za borbu protiv droga radili u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici.

Policija je kod osumnjičenih Budvana zaplijenila - kokain, amfetamin, marihuanu i ekstazi, koji su bili namijenjeni uličnoj distribuciji.

U sklopu predmeta podnijeto je i 11 prekršajnih prijava protiv 11 osoba zbog počinjenih prekrašaja iz čl. 52 Zakona o sprečavanju zloupotreba droga, posjedovanje opojne droge za ličnu upotrebu.

Kako je "Vijestima" rečeno iz Uprave policije, ukupno je zaplijenjeno 5,2 kilograma marihuane, 54 grama kokaina i 132 grama amfetamina.

Takođe, oduzeta je i vaga za precizno mjerenje i mašina za brojanje novca. Iz policije je "Vijestima" rečeno da je oduzeto oko 7.500 eura i četiri vozila

Bonus video: