Incident na trajektnom pristaništu u Kamenarima: Vozač dva puta radnika "digao" na haubu automobila?

Nakon konsultacije sa tužiocem, hercegnovska policija će protiv Miranovića podnijeti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo " izazivanje opšte opasnosti"

77868 pregleda 101 reakcija 100 komentar(a)
Sa mjesta događaja, Foto: Printscreen
Sa mjesta događaja, Foto: Printscreen
Ažurirano: 22.04.2023. 23:45h

Na trajektnom pristaništu u Kamenarima večeras nešto prije 21 sat došlo je do incidenta između vozača Aleksandra Miranovića (52) iz Bara i radnika Morskog dobra koji održavaju red na pristaništu i određuju redosljed kojim će se vozila ukrcavati na trajekt.

Miranović koji je bio za volanom luksuznog crnog BMW džipa (UL AT 990) prema tvrdnjama svjedoka koji su bili u redu za ukrcaj na trajekt, automobilom se zalijetao na radnika koji ga nije puštao na brod.

Video: Čitalac "Vijesti"

Nervozni i nestrpljivi vozač sa kojim je u BMW-u bila i mlađa ženska osoba čak je pritom navodno, prema tvrdnjama radnika Morskog dobra, njihovog kolegu dva puta "digao" na haubu svog džipa, ali ga srećom nije povrijedio.

Na lice mjesta odmah je izašla hercegnovska policija koja je privela Miranovića u prostorije tamošnjeg Centra bezbjednosti.

Nakon konsultacije sa tužiocem, hercegnovska policija će protiv njega podnijeti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo " izazivanje opšte opasnosti".

Od njega i radnika Morskog dobra uzete su izjave.

Miranović je, kako saznajemo, nakon saslušanja u policiji, pušten na slobodu, a krivična prijava protiv njega će biti procesuirana u redovnom postupku.

Radnici Morskog dobra su se pred ostalim građanima koji su čekali na pristaništu, za dodatno kašnjenje ukrcaja, pravdali incidentom u kome je vozač BMW-a njihovog kolegu "digao" na haubu.

Na trajektnom prelazu u Boki inače, danas su bile velike gužve, a među vozačima koji su čekali da se trajektom prevezu na drugu obalu zaliva bilo je dosta nervoze i nezadovoljstva prilikom ukrcaja i iskrcaja automobila na trajekte.

Bonus video: