Prekinut postupak protiv 35 osoba zbog incidenta u Nikšiću

Forum "Luča" sa Cetinja je 13. jula prošle godine na Trgu slobode u Nikšiću organizovao proslavu Dana državnosti, a grupa okrivljenih građana je slavila na Trgu Šaka Petrovića. Nakon auto-kolone došli su do Trga, gdje je proslava bila završena, ali je i dalje bilo građana, i policija je spriječila fizički sukob

12480 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Advokatica Branislavka Mujović Radović, koja zastupa 35 građana Nikšića protiv kojih se vodi postupak zbog incidenta koji se dogodio 13. jula prošle godine, tražila je izuzeće sudije Save Mušikića jer nije odlučio o odbacivanju optužnog predloga.

Zbog toga je postupak prekinut, a Mujović Radović je kazala novinarima da je sudija o odbacivanju optužnog predloga morao da odluči danas.

Podsjetila je da je tražila odbacivanje optužnog predloga jer u spisima postoji rješenje o odbacivanju krivične prijave protiv svih okrivljenih koje je podnijela Uprava policije.

Forum "Luča" sa Cetinja je 13. jula prošle godine na Trgu slobode u Nikšiću organizovao proslavu Dana državnosti, a grupa okrivljenih građana je slavila na Trgu Šaka Petrovića. Nakon auto-kolone došli su do Trga, gdje je proslava bila završena, ali je i dalje bilo građana, i policija je spriječila fizički sukob.

Bonus video: