Lambulić i Šuškavčević se predali policiji

Za njima se tragalo zbog sumnje da su brutalno prebili dvojicu Ulcinjana u noći između 30. aprila i 1. maja

40299 pregleda 226 reakcija 30 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Podgoričani Andrija Lambulić (20) i Andrej Šuškavčević (22) predali su se ulcinjskoj policiji.

Oni su tamo došli u pratnji pravnog zastupnika, advokata Dragoljuba Đukanovića.

"Vijestima" je iz ulcinjskog tužilaštva rečeno da će osumnjčene Lambulića i Šuškavčevića saslušati u zakonskom roku od 24 sata.

Policija je tragala za Lambulićem i Šuškavčevićem zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Oni su u noći između 30. aprila i 1. maja brutalno pretukli Ulcinjane M. N. (22) i M. M. (28) na mostu na Adi.

"Vijestima" je iz policije rečeno da se incident dogodio nakon što su se Ulcinjani i Podgoričani, automobilima, sreli na uskom mostu, a niko nije želio da se vrati vozilom nazad kako bi omogućio prolaz drugom.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj lišili su slobode dva lica osumnjičena za nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. Uhapšeni su A. L. (20) i A. Š. (22) koji su, napominjemo, 1. maja oko 2.45 časova na mostu na Adi upotrebom podesnih sredstava fizički napali dva muška lica mlađe životne dobi, kojom prilikom su jednom od oštećenih nanijete teške tjelesne povrede. A. L. i A. Š. će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost", saopšteno je iz Uprave policije.

Povezani članci

02. Maj 2023.

Dvojica Ulcinjana pretučena na mostu na Adi

Bonus video: