Podgorica: Krivične prijave protiv tri osobe, policija zatekla više osoba sa džointima

Policija pretresala osobe na tehno žurci, zatekli dvojicu sa drogom uz obalu Ribnice...

7642 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija je podnijela tri krivične prijave protiv tri osobe, zbog sumnje da su počinili tri krivična djela - omogućavanje uživanja opojnih droga.

Policija je, kako je saopšteno, tokom jedne tehno žurke, pretresla S.P. (31) i L.R. (31), kod kojih su pronađena dva džointa. Policija je, po nalogu nadležnog tužioca, protiv S.P. podnijela krivičnu prijavu, zbog sumnje da je počinio krivično djelo - omogućavanje uživanja opojnih droga.

Iste večeri, policija je na šetalištu uz obalu Ribnice zatekla I.M. (32) i T.K. (34), a kojom prilikom je T.K. pušio džoint.

"Policija je došla do sumnje da je I.M. došao u posjed navedene opojne droge i dao je na uživanje T.K. Protiv I.M. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga", dodaje se u saopštenju policije.

"Krivična prijava je podnijeta i protiv M.V. (24), koji je, kako se sumnja, omogućio F.R. (23) uživanje opojne droge marihuana. Policija je ova dva lica zatekla u konzumiranju tzv. džointa", zaključuju iz te institucije.

Bonus video: