Lambuliću i Šuškavčeviću pritvor do 30 dana

To je "Vijestima" potvrđeno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju, koje je i tražilo od suda da u pritvor pošalju dvojac osumnjičen da su u noći između 30. aprila i 1. maja brutalno pretukli Ulcinjane

11353 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Sudija za istragu Osnovnog suda u Ulcinju i vršilac dužnsti (v.d.) predsjednika tog suda Gazmend Kalabrezi odredio je pritvor do 30 dana Podgoričanima Andriji Lambuliću (20) i Andreju Šuškavčeviću (22), osumnjičenim za nasilničko ponašanje nad Ulcinjanima M. N. (22) i M. M. (28), na mostu na Bojani.

To je "Vijestima" potvrđeno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju, koje je i tražilo od suda da u pritvor pošalju dvojac osumnjičen da su u noći između 30. aprila i 1. maja brutalno pretukli Ulcinjane.

Nakon incidenta, "Vijestima" je iz policije rečeno da su se Ulcinjani i Podgoričani, automobilima, sreli na uskom mostu, a niko nije želio da se vrati vozilom nazad kako bi omogućio prolaz drugom.

Nekoliko sati nakon tuče na mostu, Lambulić i Šuškavčević saslušani su u ulcinjskoj policiji, ali su ih inspektori odmah pustili, uz obrazloženje da nisu sumnjivi.

To je "Vijestima" kazao advokat Zoran Piperović, koji je te noći, na poziv rodbine jednog od osumnjičenih pošao u policijsku stanicu. Njih dvojica 3. maja predali su se policiji, a potom su i uhapšeni.

Bonus video: