U Nikšiću uhapšene dvije osobe - jedna osumnjičena da je ukrala teretno vozilo, druga laptop

"Austrijski državljanin M.K. dežurnoj službi OB Nikšić 30. maja 2022. godine prijavio da je od strane nepoznatog lica izvršena provala njegovog putničkog motornog vozila marke Renault Master iz kojeg je ukraden laptop marke Apple"

8281 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsilia je D.B. (40) i N.D. (35) - prvi je osumnjičen da je ukrao teretno motorno, a drugi laptop iz automobila stranog državljanina.

"Nikšićka policija rasvijetlila je krivično djelo oduzimanje vozila prijavljeno 28. oktobra 2022. godine. Oštećeno lice je prijavilo dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Nikšić da je u toku prethodne noći od strane nepoznatog lica sa parking prostora u blizini Autobuske stanice Nikšić otuđeno teretno motorno vozilo marke Mercedes Sprinter. Kao izvršilac djela identifikovan je D.B. (40) koji je lišen slobode po nalogu tužioca i uz krivičnu prijavu priveden na dalje postupanje", navodi Uprava policije u saopštenju.

Iz UP dodaju da je austrijski državljanin M.K. dežurnoj službi OB Nikšić 30. maja 2022. godine prijavio da je od strane nepoznatog lica izvršena provala njegovog putničkog motornog vozila marke "Renault Master" iz kojeg je ukraden laptop marke "Apple".

"Policijski službenici su identifikovali izvršioca N.D. (35), te je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa uhapšen, a nakon privoda tužiocu za ovo lice je donijeto rješenje o zadržavanju u trajanju do 72 sata, do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću", zaključuje Uprava policije.

Bonus video: