Kod osamnaestogodišnjaka iz Risna pronađeni noževi, bodeži, metalni bokseri

Tužilac donio odluku da se u radnjama ne stiču elementi bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti

56017 pregleda 50 reakcija 51 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 09.05.2023. 15:08h

Kotorska policija je kontrolom 18-godišnjaka J. K. iz Risna u njegovom automobilu, na školskom parkingu, pronašla više komada noževa, bodeža i metalnih bokseva.

Od tek punoljetnog mladića kotorska policija je uzela izjavu, obavijestila osnovnog tužioca u tom gradu koji je donio odluku da se u radnjama ne stiču elementi bića krivičnog djela, koje se goni po službenoj dužnosti.

Prema nezvaničnim podacima "Vijesti", policija je kod mladića pronašla plahtu u kojoj je bilo najmanje pet noževa, bodeža, metalnih boksera...

Pretres automobila 18-godišnjaka uslijedio je jer ga je policija pratila zbog drugih sumnjivih radnji, zbog čega je bio pod prismotrom.

"Jutros oko 07.40 h, preduzimajući planske aktivnosti oko obilaska škola na teritoriji Opštine Kotor od strane PS SKP izvršen je pregled lica i vozila i to J. K. (18) iz Risna. Pregled je izvršen na školskom parkingu u Kotoru i u vozilu je pronađeno 5 noževa, drvena bejzbol palica, metalni boks, električni šoker, više komada raznih alata pogodnih za obijanje brava, univerzalna kliješta sa priključcima, dvije lampe...", rečeno je "Vijestima" iz Uprave policije.

Bonus video: