U Andrijevici i Petnjici oduzete puške, karabin, pištolj, prijavio komšiju da šenluči, vrijeđa i prijeti

U saopštenju se navodi da je policija u Andrijevici pretresla porodičnu kuću V. V. u mjestu Trepča

7817 pregleda 3 komentar(a)
Oduzeto oružje, Foto: Uprava policije
Oduzeto oružje, Foto: Uprava policije

Policija je u Andrijevici i Petnjici oduzela više komada oružja, a krivična prijava podnjeta je protiv jedne osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je policija u Andrijevici pretresla porodičnu kuću V. V. u mjestu Trepča.

"V. V. je prethodno procesuiran zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti. Pretresom su pronađena dva komada vatrenog oružja, lovački karabin i lovačka puška za koje je ovo lice posjedovalo oružne listove. Oružje je preventivno oduzeto", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je osim toga, jedna osoba policiju u Petnjici obavijestila da njen komšija šenluči u blizini svoje porodične kuće u mjestu Donja Vrbica, te da joj je prijetio i vrijeđao je putem SMS-a.

"Postupajući po prijavi policijski službenici Stanice policije Petnjica izašli su na lice mjesta, obavili razgovor sa licem Đ. A. (70) koji je tom prilikom predao lovačku pušku za koju nije posjedovao oružni list, kao i pištolj marke CZ kalibra 7,65 mm. Protiv Đ. A. je u redovnom postupku, po nalogu tužioca, podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", piše u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: