Vozači iz Zete i Berana osuđeni na po 15 dana zatvora: Jedan vozio pijan, drugi odbio alkotestiranje

"Obojici okrivljenih izrečen je maksimalan broj kaznennih bodova, kao i zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju od po šest mjeseci"

7405 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

M.D. (50) iz Zete danas je pred Sudom za prekršaje u Budvi osuđen na 15 dana zatvora zbog vožnje sa više od dva promila alkohola u krvi, dok je Beranac T.I. juče pred odjeljenjem za prekršaje tog suda u Baru osuđen na takođe 15 dana zatvora zbog odbijanja alkotestiranja.

Predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović rekao je da je M.D. prethodne večeri u redovnoj kontroli saobraćaja u ulici Slovenska Obala u Budvi zatečen da upravlja vozilom u koncentraciji od 2,08 g/kg alkohola u organizmu.

On je kazao i da je 10. maja sudija odjeljenja za prekršaje u Baru Alija Musličić kaznom zatvora u trajanju od 15 dana kaznio T.I (1996. godište) iz Berana, jer je istog dana odbio da se podvrgne obaveznom alkotestiranju, prilikom kontrole saobraćaja.

"Obojici okrivljenih izrečen je maksimalan broj kaznennih bodova, kao i zabrana upravljanja motornim vozilima u trajanju od po šest mjeseci", saopštio je Đukanović.

Bonus video: