Podgorica: Uhapšene dvije osobe osumnjičene da su povrijedile službeni pečat, jedna zatečena u bageru

"Protiv Z.M. (53), P.M. (44) i pravnog lica "Pe-Mar" je po nalogu tužioca podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo skidanje i povreda službenog pečata", navodi se u saopštenju

18228 pregleda 41 reakcija 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila P.M. (44) i Z.M. (53) osumnjičene da su na separaciji u mjestu Mitrovići u Zeti, skinuli i povrijedili službeni pečat.

"Protiv Z.M. (53), P.M. (44) i pravnog lica "Pe-Mar" je po nalogu tužioca podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo skidanje i povreda službenog pečata", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako se navodi, policija je izvršila obilazak separacije pravnog lica "Pe-Mar", čiji je izvršni direktor P.M. u Zeti, u mjestu Mitrovići.

"Zatečena je mašina Vibrosit u pogonu, koja služi za prosijavanje materijala, te vlasnik separacije, pomenuti P.M.", navodi se u saopštenju.

"Napomene radi, na ovom mjestu bila je postavljena traka od strane Urbanističko – građevinske inspekcije radi zabrane korišćenja i puštanja u pogon mašine Vibrosit", kazali su iz policije.

Dodaju i da je prilikom obilaska separacije, Z.M. zatečen u bageru, "kako uz pomoć utovarne kašike, materijal sa zemljanog dijela ubacuje u mašinu Vibrosit".

"O svemu navedenom obaviješten je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je nakon prikupljenih obavještenja dao nalog da se P.M. i Z.M. liše slobode", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: