Policija u više gradova pretresa objekte u kojima borave bezbjednosno interesantne osobe, traže oružje i drogu

"U toku su pretresi sa ciljem pronalaska ilegalnog oružja i narkotika, a pretresaju se objekti u kojima borave osobe evidentirane kao izvršioci krivičnih djela sa elementima nasilja, kao i oni koji su evidentirani kao počinioci krivičnih djela iz oblasti nedozvoljene trgovine narkoticima"

46200 pregleda 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Pripadnici podgoričke polciije jutros su, na više lokacija u Glavnom gradu, počeli pretrese objekata u kojima borave bezbjednosno interesantne osobe.

Iz te institucije za Vijesti su kazali da je cilj akcije pronalazak oružja i narkotika.

Prema istim informacijama na spisku onih čije objekte će policajci danas pretresti su bezbjednosno interesantne osobe.

"U toku su pretresi sa ciljem pronalaska ilegalnog oružja i narkotika, a pretresaju se objekti u kojima borave osobe evidentirane kao izvršioci krivičnih djela sa elementima nasilja, kao i oni koji su evidentirani kao počinioci krivičnih djela iz oblasti nedozvoljene trgovine narkoticima", rekao je jedan od sagovornika.

Službenici Sektora kriminalističke policije - Regionalnog centra JUG pretresli su tokom dana tri lokacije u Baru i Budvi.

Tokom pretresa policija je pronašla nedozvoljeno oružje i municiju, zbog čega će protiv dvije osobe biti podnijela krivična prijava za "nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

Tokom dana policija je pretresla dvije lokacije u Baru i jednu u Budvi.

Bonus video: