Midorović: Htjeli su da nas linčuju, šipkama su nas udarali u glavu i s leđa

"Na nas je šipkom nasrnuo Vojo Pićan iz Mjesne zajednice koja bespravno koristi kancelarije u tom objektu za potrebe štaba Demokratskog fronta. I njegov sin je nasrnuo. Dobio sam više udaraca šipkom po glavi i tijelu, šipkom su udarili i moga brata"

40221 pregleda 263 reakcija 15 komentar(a)
Povrede na glavi Midorovića, Foto: Privatna arhiva
Povrede na glavi Midorovića, Foto: Privatna arhiva

Saša Midorović i njegov brat Stevan zadobili du više povreda po glavi i tijelu nakon što su juče fizički napadnuti na budvanskom Jazu.

Saša je ispričao "Vijestima" da je juče kao suvlasnik zemlje na kojoj se nalaze sportski tereni i objekti došao, jer je bio dogovor da Mediteranski sportski centar koji u podzakup drži sportske terene preda ključeve.

Njegov brat Stevan je istaknuti član NVO "Jaz Mrčevo polje" koja je zbog nekoretnog odnosa Opštine raskinula ugovor o zakupu kompleksa zemlje u Mrčevom polju koja se više od decenije izdaje u zakup lokalnoj uoravi.

Saša Midorović, Jaz
foto: Privatna arhiva

Opština je proteklih godina davala zemlju u podzakup opštinskoj firmi MSC.

Juče je MSC trebao da preda ključeve.

"Međutim oni su to odbili, iako je ugovor istekao. To je naša zemlja. Ja sam u tom trenutku rekao direktoru MSC Nikoli Vučićeviću da bespravno koristi objekte i terene i da je ugovor raskinut i da vrati ključeve. Rekao sam da silu na sramotu ovo rade. U tom trenutku su njegovi sinovci skočili na moga brata, a ja sam krenuo da ga branim. Tada je na nas sa šipkom nasrnuo Vojo Pićan iz Mjesne zajednice koja bespravno koristi kancelarije u tom objektu za potrebe štaba Demokratskog fronta. I njegov sin je nasrnuo. Dobio sam više udaraca šipkom po glavi i tijelu, šipkom su udarili i moga brata", ispričao je Midorović za "Vijesti".

Saša Midorović, Jaz
foto: Privatna arhiva

On je sinoć prebačen u risansku bolnicu, konstatovane su povrede i potres mozga.

Poručuje da svoju zemlju više neće da daje dok se ne promijeni uprava MSC.

Saša Midorović, Jaz
foto: Privatna arhiva

MSC 18. maja organizuje veliki međunarodni fudbalski turnir na tim terenima.

Bonus video: