Ulcinj: Oduzeti pištolj, municija i marihuana, krivična prijava protiv jedne, prekršajne prijave protiv dvije osobe

Iz UP su rekli da je policija pretresla stan i druge prostorija koje koristi Lj.J. (43) iz Ulcinja, kojom prilikom je pronađen i oduzet pištolj kalibra 7,65mm i 19 komada municije, u ilegalnom posjedu

7534 pregleda 0 komentar(a)
Ulcinj (Ilustracija), Foto: Biljana Matijašević
Ulcinj (Ilustracija), Foto: Biljana Matijašević

Ulcinjska policija je protiv jedne osobe podnijela krivičnu prijavu zbog oružja u ilegalnom posjedu, a protiv dvije osobe prekršajne prijave zbog zloupotrebe narkotika, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se dodaje da je policija pretresla stan i druge prostorija koje koristi Lj.J. (43) iz Ulcinja, kojom prilikom je pronađen i oduzet pištolj kalibra 7,65mm i 19 komada municije, u ilegalnom posjedu.

"Protiv njega je, po nalogu državnog tužioca, podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", piše u saopštenju.

Iz UP su dodali da je osim toga, ulcinjska policija protiv Đ.C. (31) iz Srbije i A.P. (39) iz Ulcinja, u dvije odvojene kontrole pronašla i oduzela manju količinu marihuane.

"Protiv njih su podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: