UP: Uhapšen Budvanin, pronađeno 90 grama kokaina

Službenici Odjeljenja bezbjednosti (OB) Budva su, kako je saopšteno, izvršili pretrese na četiri lokacije u tom gradu i tom prilikom pronašli 90 grama kokaina

13302 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shuhtterstock
Ilustracija, Foto: Shuhtterstock

Pripadnici policije uhapsili su Miljana Bulatovića (42) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Službenici Odjeljenja bezbjednosti (OB) Budva su, kako je saopšteno, izvršili pretrese na četiri lokacije u tom gradu i tom prilikom kod Bulatovića pronašli 90 grama kokaina.

"Pretresom objekata policija je pronašla i oduzela pakovanje sa sadržajem bijele materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne težine od oko 90 grama, mačetu, nož, tri mobilna telefona, pancir, video kameru, i dvije sveske u kojima su se nalazile određene evidencije. Osim toga, radi provjere je oduzet i jedan motocikl", kazali su iz UP.

Bulatović je, navodi se, uhapšen po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: