Nakon incidenta kod OŠ "Štampar Makarije": Zbog ucjene podnijeta krivična prijava protiv dvoje maloljetnika

Iz policije su pojasnili da za krivično djelo ucjena odgovaraće dva maloljetnika stara 14 godina, dok se, kako kažu, jednom od njih na teret stavlja i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, na štetu maloljetne djevojčice stare 14 godina

8042 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shuterstock
Ilustracija, Foto: Shuterstock

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv dva maloljetna lica koji se sumnjiče za krivično djelo ucjena, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije su pojasnili da za krivično djelo ucjena odgovaraće dva maloljetnika stara 14 godina, dok se, kako kažu, jednom od njih na teret stavlja i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, na štetu maloljetne djevojčice stare 14 godina.

"Pomenuti maloljetnici su, kako se sumnja, izvršili krivična djela koja im se stavljaju na teret, a nakon toga je, u vezi sa tim događajem, 28. aprila došlo i do incidenta nedaleko od Osnovne škole „Štampar Makarije“ u Podgorici, u kojem je jedna maloljetna osoba zadobila teške tjelesne povrede. Policija je tada preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišila slobode tri osobe", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: