Uprava policije: Radi se na identifikaciji osoba koje su skandirale "Nož, žica, Podgorica"

"Službenici Uprave policije preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici..."

21871 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Uprava policije saopštila je danas da podgorička i nikšićka policija rade na identifikaciji osoba koje su sinoć u blizini stadiona pod Goricom uzvikivale "Nož, žica, Podgorica".

Navijači Fudbalskog kluba Sutjeska "Vojvode" sinoć su u "korteu" pred finale Kupa Crne Gore u blizini stadiona pod Goricom uzvikivale "Nož, žica, Podgorica".

"Službenici Uprave policije preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici u odnosu na sinoćni događaj u tom gradu, a u kojem je učestvovala navijačka grupa FK Sutjeska, "Vojvode", kada su prilazeći stadionu "Pod Goricom" uzvikivali "Nož, žica, Podgorica". Po nalogu postupajućeg tužioca policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Nikšić preduzimaju aktivnosti na identifikaciji ovih lica, nakon čega će se tužilac izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: