Poparu traže zbog napada na Bobana Šaranovića

Šaranović, bivši direktor Policijske akademije, napadnut je u Podgorici, dok je ulazio u svoj automobil

30924 pregleda 62 reakcija 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Policija traga za Nikšićaninom Radovanom Poparom (19) zbog sumnje da je jutros, oko 9.40 sati, u Podgorici, sa sugrađaninom i vršnjakom Savom Nikitovićem napao i teško povrijedio Podgoričanina Bobana Šaranovića.

Šaranović, bivši direktor Policijske akademije, napadnut je u Bulevaru Džordža Vašingtona, dok je ulazio u svoj automobil.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su jutros na licu mjesta lišili slobode S.N. (18) iz Nikšića, koji je upotrebom podesnog sredstva nanio povrede B.Š. Službenici odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Nikšić, operativnim radom, identifikovali su i drugo osumnjičeno lice, te je za R.P. (18) iz Nikšića raspisana lokalna potraga", saopšteno je zvanično iz Uprave policije.

Kazali su da su građani jutros oko 9.40 prijavili da je u Bulevaru Džordža Vašingtona došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

"Na lice mjesta je upućena patrola policije, dok su u međuvremenu službene mjere i radnje preduzeli policijski inspektori u civilu koji su se nalazili u neposrednoj blizini i spriječili dalji sukob, te sustigli S.N. kojeg su zadržali, a potom i doveli u službene prostorije policije. Sumnja se da su S.N. i R.P., upotrebom podesnih sredstava, fizički napali oštećenog B.Š., koji je tom prilikom zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu preloma podlaktice", dodaje se u saopštenju.

Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć u Urgentnom bloku Kliničkog centra.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu, a u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: