Uhapšen Kolašinac, osumnjičen da je polomio staklo na kancelariji Martinovića

"On će sjutra uz krivičnu prijavu biti priveden ODT Kolašin zbog sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", rekli su iz Uprave policije

19765 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

M.V. (1991. godište) iz Kolašina uhapšen je zbog sumnje da je polomio staklo na zgradi Opštine Kolašin (kancelariji predsjednika Vladimira Martinovića), saopšteno je iz Uprave policije.

Na kancelariji Martinovića polomljena su stakla u noći sa petka na subotu, a kako je Vijestima nezvanično rečeno u policiji, to je učinjeno, najvjerovatnije, kamenim kockama kaldrme.

"Nakon preduzetih operativnih mjera i radnji PS regionalnog centra "Sjever" - OB Kolašin su identifikovali lice koje je polomilo staklo na objektu Opštine Kolašin (kancelariji predsjednika opštine) i nakon izvršenih konsultacija sa ODT Kolašin lišen je slobode M.V. (1991.god.) iz Kolašina i on će sjutra uz krivičnu prijavu biti priveden ODT Kolašin zbog sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz Uprave policije je ranije večeras saopšteno da se preduzimaju aktivnosti na identifikaciji osobe koja je polomila staklo na zgradi Opštine Kolašin.

Bonus video: