U akciji "Tehnička ispravnost" policija iz saobraćaja isključila 88 vozila

"Kontrolisana su 702 vozila i vozača, na kontrolni tehnički pregled upućeno je 15 vozila, utvrđena je tehnička neispravnost 14 vozila prilikom tehničkog pregleda, te je iz saobraćaja isključeno 88 vozila“, kaže se u saopštenju

5141 pregleda 4 komentar(a)
Policija, Foto: Uprava policije
Policija, Foto: Uprava policije

Službenici policije su, sprovodeći akciju "Tehnička ispravnost“ iz saobraćaja isključili 88 vozila, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su u skladu sa mjerama i aktivnostima koje Uprava policije preduzima u cilju unapređenja stanja bezbjednosti drumskog saobraćaja, službenici saobraćajne policije su izveli jednodnevnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.

"Kontrolisana su 702 vozila i vozača, na kontrolni tehnički pregled upućeno je 15 vozila, utvrđena je tehnička neispravnost 14 vozila prilikom tehničkog pregleda, te je iz saobraćaja isključeno 88 vozila“, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, sankcionisano je 97 vozača i izdato 80 prekršajnih naloga za plaćanje novčane kazne, a podnijeto je 17 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.

Iz Uprave policije apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Bonus video: