Uhapšeni Nikšićani: Polomili dvijema osobama vilice u tuči ispred kafića?

Slučaj su policiji prijavili zaposleni u Medicinskom centru, pošto su dvije osobe stigle na ukazivanje ljekarske pomoći

18668 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićani N. G. (29) i N. R. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su polomili donje vilice dvijema osobama, tokom tuče ispred jednog ugostiteljskog objekta u toj opštini.

Slučaj su 4. juna, oko 4.30 sati, policiji prijavili zaposleni u Medicinskom centru Nikšić, pošto su na ukazivanje ljekarske pomoći pristigle dvije osobe, sa povredama iz tuče.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić postupili su po prijavi i došli do saznanja da su dva oštećena lica, kojima su u medicinskoj ustanovi konstatovane teške tjelesne povrede, prethodno učestvovala u tuči ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nikšiću, kojom prilikom su im dva, tada nepoznata lica, zadala udarce i na taj način im nanijela povrede. Oni su zadobili teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilične kosti", saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli policijsko tužilačke mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i identifikovali izvršioce. Sumnja se da su N. G. (29) i N. R. (27) iz Nikšića izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda i oni su po nalogu postupajućeg tužioca lišeni slobode", dodaju iz policije.

Bonus video: