Eksplozija ispred porodične kuće: Policajcu iz Bijelog Polja postavljen eksploziv ispod automobila

"Preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja identiteta NN lica ili više njih koji su postavili eksplozivnu napravu", kazali su iz tužilaštva

59285 pregleda 135 reakcija 19 komentar(a)
Uništeni automobil, Foto: Jadranka Ćetković
Uništeni automobil, Foto: Jadranka Ćetković

Sinoć, oko dva sata iza ponoći, u bjelopoljskom naselju Rakonje došlo do eksplozije automobila ispred porodične kuće policijskog službenika Miloša Radovića.

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju saopštilo je da je utvrđeno da je ispod vozila M.R. postavljen eksploziv.

"Nakon prijavljenog događaja, obavljen je uviđaj na licu mjesta od strane državnog tužioca Danijele Đuković, vještaka zaštite od požara, eksplozija i eksplozivnih sredstava, krim. tehničara i ovlašćenih policijskih službenika OB Bijelo Polje. Na licu mjesta je utvrđeno da je ispod vozila marke 'Kia', vlasništvo policijskog službenika M.R. postavljena improvizovana eksplozivna naprava", kažu iz ODT Bijelo Polje.

Dodaju da se preduzimaju sve potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja identiteta NN lica ili više njih koji su postavili predmetnu eksplozivnu napravu.

"Takođe, nakon izuzetih tragova sa lica mjesta, vještak će se izjasniti o uzroku nastanka eksplozije", saopšteno je iz ODT-a u Bijelom Polju.

Bonus video: