Bar: Zbog nedozvoljene trgovine i utaje krivične prijave protiv dva lica

Iz Uprave policije je saopšteno da su policijski službenici podnijeli krivičnu prijavu protiv N.K. (65) zbog sumnje da je izvršila krivično djelo nedozvoljena trgovina

4812 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija podnijela je krivične prijave protiv dva lica koja se sumnjiče za nedozvoljenu trgovinu i utaju, saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar za krivično djelo utaja terete D.R. (47), koji je, kako sumnjaju, izvršio krivično djelo na način što je u namjeri da sebi pribavi imovinsku korist, u septembru/oktobru 2022. godine neovlašćeno prodao dva plovila i prikolicu.

Iz policije su kazali da su dva plovila i prikolica vlasništvo oštećenog lica iz Podgorice koji je, prema njihovim riječima, osumnjičenom plovila povjerio radi vršenja servisa.

Oni su dodali da je nakon prodaje osumnjičeni protivpravno prisvojio novac u iznosu od 6.000 eura.

Iz Uprave policije je saopšteno da su policijski službenici podnijeli krivičnu prijavu protiv N.K. (65) zbog sumnje da je izvršila krivično djelo nedozvoljena trgovina.

"Ona je to krivično djelo izvršila na način što je neovlašćeno vršila prodaju duvanskih proizvoda bez akcizne markice i dokaza o porijeklu robe", kaže se u saopštenju.

Bonus video: